skip to Main Content

Gestió de dominis i allotjament web

L’allotjament web professional li permetrà disposar d’espai web per a les seves pàgines personals i totes les característiques avançades d’un pla d’allotjament professional.

Disposem de solucions cloud privats. El producte inclou l’allotjament i el manteniment anual d’un lloc web, domini propi i comptes de correu.

Si ja disposes d’un domini registrat en un altre proveïdor, trasllade’l avui mateix i beneficia’t de totes les avantatges que t’ofereix tenir el domini registrat amb nosaltres: redirecció web transparent, actualització de dades del registre, gestió avançada de la zona DNS, control d’expiracions…

1. DOMINIS

Xarxa Global t’oferim un servei de registre de dominis ràpid, professional i totalment automatitzat. El nostre servei inclou de manera totalment gratuïta —característiques que són de pagament amb altres proveïdors—:

Redirecció web transparent
Apunta el teu domini cap a l’adreça web que destigis de manera totalment transparent. A la barra d’adreces del navegador apareixerà el teu nom de domini en lloc de l’URL extensa i real.

Actualització de les dades del registre
Es poden modificar en qualsevol moment les dades del propietari del domini, del contacte tècnic, del contacte administratiu i els noms i les adreces IP dels servidors DNS.

Gestió avançada de la zona DNS
Es poden crear o modificar registres a la zona DNS del domini (MX, A, CNAME, NS…), el qual et permetrà associar el teu domini a una IP, crear subdominis, allotjar les teves pàgines web o el correu en un altre proveïdor…

Demanar informació

2. ALLOTJAMENT WEB

Els nostres plans d’allotjament web que es troben en equips d’alt rendiment del prestigiós fabricant DELL™, servidors ubicats a València, en el centre de dades de COLT Telecom, el nostre principal proveïdor de connectivitat. COLT és l’operador de telecomunicacions i Internet líder a Europa, amb una infraestructura 100% de fibra òptica, totalment pròpia, a 32 ciutats europees de 13 països.

Disposem de plans d’allotjament web sota el sistema operatiu Red Hat Linux Enterprise o Windows Servers, amb tauler de control Plesk™ en català.

Un dels aspectes fonamentals en la creació i el desenvolupament d’un lloc web és la seva promoció en cercadors. És molt complicat localitzar una pàgina web que no estigui entre els cercadors i directoris més importants d’Internet. A Xarxa Global, gràcies al nostre proveïdor, registrem la teva pàgina web manualment en els cinquanta cercadors i directoris més importants d’Internet per un mòdic preu.
No servirà de res donar d’alta la teva pàgina web en milers de cercadors desconeguts. De tots els cercadors existents, només els més importants generen el 90% del tràfic a Internet i seran els que realment t’oferiran un increment de visites.

Demanar informació

Contacta amb nosaltres

  Nom i Cognoms*
  Empresa*
  Email*
  Telèfon*
  El teu missatge
  He llegit i accepto l' Avís Legal i la Política de Privacitat.

  Back To Top